hotel - restaurant De Zalm
Koude voorgerechten Garnalencocktail   € 16 Krabcocktail € 16 Gerookte Schotse zalm € 14 Parmaham met meloen of gemengd slaatje € 14 Terrine van ganzenlever met portogelei € 20 Soepen Dagsoep € 6 Tomatensoep € 6 Kreeftensoep € 12 Warme voorgerechten Toast met champignons € 14 Champignons gevuld met wijngaardslakken € 16 Wijngaardslakken in de lookboter € 14 Kikkerbilletjes in de lookboter € 15 Gegratineerde Sint-Jakobsschelp € 18 Huisgemaakte kaaskroketten € 12 Huisgemaakte garnaalkroketten € 14 Gebakken Sint-Jakobsvruchten met saffraan (2 pers.) € 20/pp Scampis met currysaus (2 pers.) € 18/pp Gebakken ganzenlever met appeltjes en peperkoeksausje € 22

Restaurant

De kaart : soep en voorgerechten

Het restaurant is open, ook voor niet-hotelgasten  's middags van 12u tot 13u30 's avonds van 19 u tot 20u30  
De keuken is gesloten op zondagavond, maandag en donderdagavond.