Restaurant

De kaart : vlees

Het restaurant is open, ook voor niet-hotelgasten  's middags van 12u tot 13u30 's avonds van 19 u tot 20u30  
hotel - restaurant De Zalm
Vleesgerechten Gebakken biefstuk met peper – of champignonsaus 22.00 Gegrilde biefstuk met bearnaisesaus (2 pers.) 48.00 Ossenhaas met groene pepersaus of champignonsaus 26.00 Dubbele ossenhaas gebakken met saus naar keuze 52.00 Kalfsstuk “Archiduc” 26.00 Kalfsstuk met tomaat en dragon 26.00 Piepkuiken met champignonsaus of dragonsaus 20.00 Kwartels in roomsaus met druiven 20.00 Gevulde kwartels met appeltjes (45 min.) 24.00 Kalfszwezeriken in champignonsaus (2 pers.) 64.00 Lamsrug met mosterdsaus ( 2 pers.) 60.00
De keuken is gesloten op zondagavond, maandag en donderdagavond.