Voorgerechten
Gerookte Schotse zalm
€ 22
Pastei van ree met uienconfituur
€ 20
Gebakken ganzenlever met appeltjes en peperkoek
€ 24
Gebakken Sint-Jakobsnootjes met knolselderpuree
€ 24
2 huisgemaakte garnaalkroketten
€ 20
Soepen
Soep van de dag
€ 8
Bisque van langoustines
€ 12
Geklaarde rundsbouillon (consommé)
€ 12
Salades
Salade van scampi en gerookte zalm
€ 28
Gevulde tomaat met grijze garnalen
€ 30
Salade van ganzenlever en parmaham
€ 28
Voor de kleinsten (tot 12 j.)
Spaghetti
€ 12
Koninginnehapje
€ 14
Steak met frietjes
€ 16
Hoofdgerechten
Gebakken paling of op de wijze van de chef (groene kruiden en room)
€ 34
Gebakken pladijsfilet met prei-aardappelen, mosterdsaus
€ 30
Gebakken slibtongen, salade en frietjes
€ 32
Kwartels met druiven, kroketten
€ 30
Reerugfilet met wintergarnituur, kroketten
€ 36
Steak, Belgisch wit-blauw, salade en frietjes – saus naar keuze
€ 30
Patrijs met bospaddenstoelen, witlof en kroketten
€ 40
Kreeftenbereiding (2 pers.)
Lauwe kreeft op salade
pp. € 34
Kreeft in de oven met roomsaus en groene peper
pp.€ 34
Kreeft à la nage
pp. € 34
- Allergenen ? Vraag inlichtingen bij het bedienend personeel.
- De samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen bij iedere bereiding.
- In onze prijzen zijn dienst en btw inbegrepen.
- Voor een vlotte bediening, vragen wij om vanaf 4 personen max. 4 soorten voor- en hoofdgerechten te kiezen per tafel.
- 1 rekening per tafel.

Het hotel:
Het hotel is doorlopend geopend.
Check in vanaf 14u00 tot 21u00
Volg ons op Facebook
Hotel De Zalm Contact
Hoogstraat 2-4
9700 Oudenaarde
btw: BE 0644.377.829
Het restaurant:
Restaurant van 12:00 – 13:30
Tea room van 14:00 tot 17:00.
Open van dinsdag tot zaterdag
Gesloten op zondag en maandag.
Het restaurant is ook toegankelijk voor niet-hotelgasten.
Groepen enkel op reservatie: mogelijk ’s avonds vanaf 20 pers.