Voorgerechten
Gerookte Schotse zalm
€ 22
Gebakken ganzenlever, appel en peperkoek
€ 28
Kikkerbilletjes in lookboter
€ 24
Gebakken Sint-Jakobsnootjes, crème van knolselder, beukenzwammen
€ 28
2 artisanale garnaalkroketten
€ 22
Soepen
Soep van de dag
€ 8
Bisque van langoustines
€ 12
Geklaarde rundsbouillon (consommé)
€ 12
Salades
Salade van scampi en gerookte zalm
€ 30
Tomaat met grijze garnalen
€ 32
Supplement frieten
€ 4
Voor de kleinsten (tot 12 j.)
Spaghetti
€ 12
Koninginnehapje
€ 16
Steak met frietjes
€ 20
Hoofdgerechten
Gebakken paling of op de wijze van de chef (groene kruiden en room)
€ 34
Kabeljauwhaasje, mousselinesaus, schorseer en krielaardappelen
€ 32
Gebakken slibtongen, salade en frietjes
€ 34
Belgisch wit-blauw, salade en frietjes – saus naar keuze
€ 32
Kwartel met druiven, witlof en kroketten
€ 32
Kalfsmedaillon met morilles, seizoengroenten (supplement menu € 4
€ 38
Kreeftenbereiding (2 pers.)
Lauwe kreeft op salade
pp. € 34
Kreeft in de oven met roomsaus en groene peper
pp.€ 34
Kreeft à la nage
pp. € 34
- Allergenen ? Vraag inlichtingen bij het bedienend personeel.
- De samenstelling van onze gerechten kan steeds wijzigen bij iedere bereiding.
- In onze prijzen zijn dienst en btw inbegrepen.
- Voor een vlotte bediening, vragen wij om vanaf 4 personen max. 4 soorten voor- en hoofdgerechten te kiezen per tafel.
- 1 rekening per tafel.

Het hotel:
Het hotel is doorlopend geopend.
Check in vanaf 14u00 tot 21u00
Volg ons op Facebook
Hotel De Zalm Contact
Hoogstraat 2-4
9700 Oudenaarde
btw: BE 0644.377.829
Het restaurant:
Restaurant van 12:00 – 13:30
Open van dinsdag tot zaterdag
Gesloten op zondag en maandag.
Het restaurant is ook toegankelijk voor niet-hotelgasten.